Städdag samt föreningsstämma

Hej.

Nu är äntligen våren här och vi har tänkt att beställa upptagning av grus på våra vägar. Det som behövs av Er boende är att kratta eller blåsa ut gruset från gräsytor och vägar (där inte snöhögarna ligger kvar) senast den 29:e April. Då kan sopmaskinen hjälpa oss att lägga det på den ”nya” parkeringen vid områdets info skylt.

Vårens städdag blir lördagen den 5 Maj kl 09:00, man anmäler sig till sin städledare för att får sin uppgift tilldelad. Kan man inte medverka på städdagen så skall man kontakta sin städledare i god tid och då kan man få en uppgift att utföra innan städdagen äger rum.

Efter att arbetet är utfört så samlas vi och grillar något i vanlig ordning.

Ordinarie föreningsstämma med Odens Samfällighet kommer att ske den 19 April kl 19:00 i Barnarps IF klubbstuga. Kallelse har kommit i brevlådan. Årsredovisningen kommer att delas ut innan stämman.

Bästa hälsningar, Styrelsen

En reaktion på “Städdag samt föreningsstämma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.