Angående störningar i Telias TV-utbud

Under en veckas tid försvann ett stort antal kanaler från samfällighetens TV-utbud. Det var pga av att Telia och SBS Discovery inte kunde komma överens om ett avtal som båda parter kunde acceptera. Telia har för ett par dagar sen kunnat sluta ett avtal med SBS Discovery som gör att vi har fått tillbaka alla kanaler. Utöver detta kommer vi även få en ny kanal, Investigation Discovery.

Redan den 8 april, har kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Eurosport och Eurosport 2 åter lagts i Telias utbud. Dessutom tillkommer den nya kanalen Investigation Discovery inom kort.

Kompensation
Telia erbjuder viss kompensation för de problem som varit genom att HBO kommer vara gratis i en månad i tv-utbudet och i Play. Alla kan också hyra tre filmer gratis ur filmbutiken på huvudboxen.

Kunder med tv-paket Stor: Behåller ersättningskanalen HBO under april månad samt får tre kostnadsfria filmer från Telias filmbutik.

Mer info
Information kring förändringar i Telias TV-utbud
Kanal 5 tillbaka i Telias utbud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.