Gräsytan mellan samfälligheten och förskolan Valhall.

Den gräsytan är kommunens mark, men vi tycker ändå att det är tråkigt att folk kör in med sina bilar där och förstör denna fina gräsyta, speciellt nu när marken är så blöt. Det som är ännu tråkigare är att folk kör med bil rakt över nylagd jord, när kommunen fixar till och ställer till rätta i nära anslutning till vårt område. Det är ju dessutom en gångväg där det går många skolbarn varje morgon. Kommunen har även informerat om problemet och kommer vidta åtgärder.

IMG_9513Fotograf: Boende i området.

Det har återigen börjat köra/parkera en hel del bilar inne på området vilket inte är tillåtet förutom vid i och urlastning. Då gäller låg hastighet med god uppsikt. Tänk på att det är mycket barn ute och leker även den här årstiden.

Angående besöksparkeringen så är den till för besökare. Det är onödigt att vi kör upp den själva och gör lervälling med tanke på att marken är så blött. Alla har ju varsin parkering och varsitt garage. Räcker det inte till så parkera på en närliggande väg.

I övrigt önskar styrelsen en God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.