Tidsplan för utbyte av portarna!

Hej, det är mycket på gång på området för tillfället.

Ikväll fick vi ett datum då portarna börjar bytas ut. Startdatumet för port nr. 1 är lördag 27:e oktober. Sen räknar dom med 7 portar om dagen om allt går som det ska. Det är mycket viktigt att ni har rent 3 meter in i garaget på såväl golv, väggar och tak. Porten behöver vara upplåst från ca. 8.00 på aktuellt datum, (se tidsplan nedan).

För er som valt till motor gäller att ni behöver skaffa ett el-uttag ca. 3 meter in i garaget på lämplig takregel. Behöver ni hjälp med detta så kan ni kontakta Ulf på Jönköpings Eltjänst, 036-121315, så löser han det för en kostnad av 500:-

För att se när just din port ska bytas så klicka på —>Tidsplan<—

Väl mött, Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.