Uppdaterad information gällande garageportar

Hej på er!

Vi har i denna vecka fått ett bättre bud på garageportarna. Skillnaden är att det blir en Hörmann istället. Men den ser precis likadan förutom märket. Bredden är något bredare också vilket ger en större öppning på ca 20 cm. Förslaget är då att ta ut ca. 90.000 ur eget kapital och låna 330.000 av banken. Samma återbetalningstid, men i runda slängar en årskostnad på ca. 44-45.000:- första året inkl amortering.

För att även dörrarna till soprummen ska bli enhetliga med de nya garageportarna, kommer dessa i så fall kläs in med samma plåt som portarna är gjorda av.

För er som planerat att köpa till motor med fjärrkontroll kommer här ett glädjande besked. Den kostar 4000:- men ni kan utnyttja rotavdrag vilket ger ett totalpris på 3500:- inkl moms för motor, fjärrkontroll och installation. Vill ni köpa till en extra fjärrkontroll, så att ni har två stycken, så kostar den 490:- inkl. moms. Vad som tillkommer utöver detta är att det måste dras fram ett eluttag där motorn ska sitta. Gör ni inte detta själva så kan ni kontakta UlfJönköpings Eltjänst tel. 036-121315, så fixar han det till en kostnad på ca 500:- inkl moms & rotavdrag.

Röstar stämman ja till portarna kommer vi att ha en lista att fylla i om man vill ha med eller utan fjärrstyrning. Obs! Denna bekostas av fastighetsägaren själv. Se pris ovan. För er som röstar via fullmakt så är det bra om ni antecknar på fullmakten ifall ni vill ha med eller utan fjärrstyrning.

 

Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.