Garageportar

Det blev ett överlägset ja igår på stämman att föreningen ska investera i nya garageportar. Efter kontakt med firman som kommer leverera/montera dem så vore det bra om vi redan nu vet hur många som vill välja till fjärrstyrning. Vi kommer därför att samla uppgifter ifrån alla boende.

Information om porten finns att läsa i PDF-katalogen från Hörmann. Porten heter EPU 40. Det finns även lite information om knappsats m.m.

Erbjudandet som följer nu i samband med beställningen är:

-Motor inkl fjärrkontroll 4000:- (3500:- med rotavdrag)

-En extra fjärrkontroll 490:- ord. 660:-

-Knappsats med egen 4-siffrig kod 800:- ord. 1100:-

Ovanstående priser är inkl. moms. och fakturan får du direkt ifrån installationsfirman. Det som inte ingår är ett el-uttag som måste finnas i närheten av motorns placering.

Lägg en lapp senast nu på söndag den 23/9 i Magnus brevlåda, Styckjunkargatan 26, med namn, gatuadress, samt vilka extra tillbehör du vill ha, eller skicka ett mail via kontaktformuläret ovan.

Det är viktigt att det är helt rent i garaget ifrån portöppningen och ca. 3 meter in på monteringsdagen. Vi kommer att sätta upp en lapp i båda soprummen samt information här på hemsidan, med startdatum för resp. länga.

Styrelsen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.